torsdag 27 oktober 2011

Jul Lappar!

I helgen som var sydde jag dem med tomtar och idag sydde jag klart dem med pepparkaksgubbar
Mönster är under arbete och jag kommer ha det helt klart imorgon då jag även släpper det - men det går utmärkt att gå in och köpa det redan nu så skickar jag imorgon www.pwquilt.se

Det är ju så mysigt att sy jul så jag tror jag måste fortsätta med det imorgon. Ska ju göras en del mönster till Tomteverskstäder och syhelger och klubben så det passar väl bra!

Kram
päivi

torsdag 6 oktober 2011

Uppdatering kommande butik

Först och främst vill jag att ni alla ska veta att det finns fyra symaskiner som man kan låna i min kommande butik. Tänker främst på tisdagsträffarna, om man inte vill släpa egen maskin går det bra att samsas om dem som finns två av dem är enklare varianter och två quiltmaskiner.
Skär/strykgrejer finns med...
Alla som kommer det första tillfället kommer givetvis att få tårta till fikat! Vi kan kalla det en liten smyginvigning av sylokalerna.
Allting där nere tar nästan hela min tid just nu, men det kommer bli så bra så bra så! Ska snart neråt igen och se om jag kan måla lite mera, två rum kvar och lite element. Som den eviga tidsoptimisten jag är räknar jag med att ha det klart till imorn. Lovar att det snart kommer bilder därifrån med.
Så kort och gott, anmäl er till träffarna/helgerna för de kommer bli kul
www.pwquilt.se