tisdag 7 juni 2011

Alla kan göra något!

Därför har jag bestämt att jag skänker hälften av intäkterna från de båda nya mönstren

"Ugglebon & Näckrosor" och "Fika med vänner"

till Rädda Barnen! Vill du ha mönstren och samtidigt göra en god gärning ska du titta in på hemsidan. I bloggen därinne kan du läsa mer och mönstren hittar du i vänstermenyn- Mina mönster- Löpare dukar mm.

Många känner nog inte till det, men jag själv är ett sk "maskrosbarn" eller "asfaltsblomma". Jag vet hur det är att växa upp i svåra förhållanden och vad det betyder när man en dag möter en person som gör skillnaden- Görel hette "min person". Hon visade mig så mycket från en värld jag inte kände till som barn- hon var värme och kärlek. Önskar att alla utsatta barn ska få hitta "sin Görel" som gör att de ändå kan växa upp till starka lyckliga människor!
Ni kanske inte heller kände till att jag har två familjehemsbarn? Två av mina är inte mina egentligen, men jag antar att jag har fått chansen att bli deras Görel och ge tillbaka litet :-) De här två gullungarna är lika mycket mina som mina egna är i mina ögon, därför nämner jag det sällan.
Därför vill jag gärna skänka lite pengar till Rädda Barnen och jag hoppas du är med!

Kramar på er

1 kommentar:

  1. Hej mycket fint av dig att skänka del av inkomsterna! jättefina löpare och jag gillar dina muggmattor skarpt! kram Gisela

    SvaraRadera